ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και καταλύματα για τον 8ο Γύρο Πάρου 53χλμ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διοργανώνεται ο 8ος “Γύρος Πάρου” . Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ανακοίνωσε εκπτώσεις για αθλητές και συνοδούς στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και προσφορές σε καταλύματα στην Παροικία. Σύντομα θα ανακοινωθούν και λίστες για εκπτώσεις σε καταστήματα εστίασης καθώς και ενοικίασης αυτοκινήτων!

Έκπτωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων:
Έκπτωση 50% σε αθλητές , συνοδούς και οχήματα για όλους τους προορισμούς που προσεγγίζουν το λιμάνι της Πάρου (άφιξη – αναχώρηση ) από τις εταιρείες Blue Star  Ferries και Sea Jets, για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούνται από 9/06/17 έως και 12/06/17 .

Έκπτωση 50% σε αθλητές και 30% σε συνοδούς, από την εταιρεία Hellenic Seaways, βάση διαθεσιμότητας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούνται από 8/0617 έως και 13/06/17.
Για την μετακίνηση σας με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ( κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων) , παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα, τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή σας, με το πρακτορείο Meltemi Travel στο τηλέφωνο: 22840 21242.

Για την μετακίνηση σας με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Sea Jets, ( κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων) επικοινωνήστε με το πρακτορείο Holiday Τravel ( Γιάννης Αποστόλου ) στο τηλέφωνο : 22840 24616.

Για την μετακίνησή σας με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways  ( κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων) επικοινωνήστεέγκαιρα με το πρακτορείο Polos Tours στο τηλέφωνο: 22840 22092.
Συγκεντρωτικά όλες οι εκπτώσεις ΕΔΩ 

Προσφορές καταλυμάτων στην Παροικία:
Προσφορές από καταλύματα της ευρύτερης περιοχής των Λιβαδιών Παροικίας, κοντά στο λιμάνι και στην πόλη της Παροικιάς και επίσης είναι και το σημείο τερματισμού του αγώνα. Προτεινόμενη λίστα ξενοδοχείων ΕΔΩ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close