ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στον αγώνα Ζεύξη Run 2017

 Την 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 5ος Διεθνής λαϊκός αγώνας δρόμου αποστάσεως 10,000μ. καθώς και αγώνας  απόστασης 5000μ. και 5000μ. δυναμικό βάδισμα, Ζεύξη Run 2017.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 5ο Αγώνα Ζεύξη run Νίκος Αργυρόπουλος που διοργανώνει ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού <<Η ΖΕΥΞΗ>> σε συνεργασία με την Τ.Κ.Αγίου Βασιλείου Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στα 5000μ. και στα 10000μ. που θα διεξαχθεί  την 1-10-17 στον Άγιο Βασίλειο Πατρών .

Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων ορίστηκε ο Γιάννης Δαγκόγλου  καθηγητής φυσικής αγωγής ,καταξιωμένος προπονητής αθλητών υψηλού επιπέδου προπονητής της πρωταθλήτριας Ελλάδος Σοφίας Ρήγα και πολλών άλλων αθλητών,  με συνεργάτες τους καθηγητές φυσικής αγωγής και διεθνείς πρώην μαραθωνοδρόμους  Γιώργο Τάνταρο και Φώτη Μπούρκουλα ,γεγονός που προσδίδει υψηλού επιπέδου αγώνες αφού όλο Τεχνικό Επιτελείο του αγώνα κατέχει υψηλά standars σε γνώσεις και εμπειρία σε διεθνές δρομικό επίπεδο.

Όλα τα οργανωτικά θέματα των αγώνων είναι σε εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον φορέων και χορηγών για την ανάδειξη του ΖΕΥΞΗ RUN σε κορυφαίο δρομικό γεγονός στην περιοχή μας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close