ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Κλείσιμο εγγραφών για τον 13ο Γύρο Νέας Σμύρνης


Η οργανωτική επιτροπή του 13ου Γύρου Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε το κλείσιμο των εγγραφών για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. 

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές του 13ου Γύρου Νέας Σμύρνης λόγω συμπλήρωσης του διαχειρίσιμου αριθμού συμμετοχών. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, παρακαλούνται να είναι την ημέρα του αγώνα ( Κυριακή 21 Μαΐου) στην πλατεία της Ν. Σμύρνης για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης, από ώρα 7:00 π.μ. και μέχρι 9:00 π.μ. Ώρα έναρξης του αγώνα 9:30 π.μ. ακριβώς.

Επειδή ο αγώνας είναι δωρεάν, παρακαλούνται όσοι δήλωσαν συμμετοχή, να τιμήσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, μιας και οι προετοιμασίες έχουν γίνει για όλους τους συμμετέχοντες, για να μη στερήσουν με την απουσία τους τη θέση κάποιου που δεν πρόλαβε να δηλωθεί. Η διοργάνωση του αγώνα αποφάσισε, την ημέρα διεξαγωγής του, να συγκεντρώσει τρόφιμα προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο. Όσοι το επιθυμούν λοιπόν μπορούν να φέρουν τρόφιμα για να συμβάλλουν στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου καθώς επίσης και ευπαθών ομάδων. Η διοργάνωση θα έχει φροντίσει να υπάρχει ειδικός χώρος δίπλα από την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

Σας περιμένουμε στην όμορφη πλατεία της Ν.Σμύρνης , την Κυριακή 21 Μαΐου, να απολαύσετε έναν όμορφο αγώνα

Φιλικά
Σάκης Γουρνάκης
Γ. Γραμματέας
Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης – ΣΑΦΑΝΣ
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close