Θέματα Running

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Δράσεις κοινωνικής προσφοράς – Παράταση εγγραφών – Πρόσβαση και χρηματικά έπαθλα

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο ενεργοποίησης και ενίσχυσης της τοπικής και όχι μόνο, κοινωνίας

 

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου θα διεξαχθεί στις 4/03/18 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές και ταυτόχρονα φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο ενεργοποίησης και ενίσχυσης της τοπικής και όχι μόνο, κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό η Ο.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω δράσεις και ενέργειες κοινωνικού περιεχομένου:

1. Πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων: Go Free, go running, go walking» για την άθληση και την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 10 Ιανουαρίου, απευθύνεται στους ενήλικες πολίτες και είναι δωρεάν.

2. Πρόγραμμα Υγείας το οποίο περιλαμβάνει:

Δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο για τούς Δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους μικρότερους αγώνες. Ο καρδιολογικός έλεγχος θα γίνει για άλλη μία χρονιά το Σάββατο 3/02/18 σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Εκστρατεία ενημέρωσης για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών από τον Σύλλογο «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με ομιλία την Πέμπτη 01/03, 18:00, ΦΟΥΓΑΡΟ & περίπτερο του Συλλόγου στην EXPO του αγώνα που θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ.

Εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη και καταπολέμηση του Διαβήτη από την εταιρεία με ομιλία την Πέμπτη 01/03, 18:30, ΦΟΥΓΑΡΟ & περίπτερο προβολής στην EXPO του αγώνα.

3. Ενίσχυση κοινωνικών φορέων, δράσεις:

Διάθεση 3.000 μερίδων pasta στα γεύματα αγάπης της Ενορίας της Ευαγγελίστριας και στην Πύλη πολιτισμού με την συμβολή της Βιομηχανίας Ζυμαρικών Ήλιος.

Διάθεση αθλητικών παπουτσιών σε κοινωνικές δομές του δήμου μέσα από το Πρόγραμμα Συλλογής και Επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να τρέξουν ξανά» σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο». Όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν, μπορούν να φέρουν παπούτσια που δεν χρησιμοποιούν πια, στο Κέντρο Εγγραφών (ΦΟΥΓΑΡΟ) & στην γραμματεία του αγώνα.

Απόδοση κοινωνικού μερίσματος. στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

4.Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης:

Εκπαιδευτική ημερίδα για το Περιβάλλον με τη συνεργασία του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard.

Ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών κατά την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων με την συνεργασία της «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο».

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παραπάνω φορείς για την σημαντική υποστήριξή τους.

Βραβεία Μαραθωνίου – Παράταση Εγγραφών – Έκτακτη δρομολόγηση λεωφορείου ΚΤΕΛ!

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα βραβεία για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου που θα διεξαχθεί στις 4/03/18 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές. Αναλυτικά θεσπίζεται Βραβείο «ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» που περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο για τους τρείς πρώτους νικητές του Μαραθωνίου δρόμου, Άνδρες και Γυναίκες. Τα έπαθλα περιλαμβάνουν για τον 1ο νικητή 250€, για τον 2ο νικητή 150€ και για τον 3ο νικητή 100€.

Ανακοίνωσε την παράταση των εγγραφών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.

Προσοχή: Μετά από αυτή την ημερομηνία, εγγραφές θα πραγματοποιούνται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμές, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Φουγάρο, οδός Ασκληπιού 98 Ναύπλιο, τηλ. 27520 47347) στις 02/03/2018 και 03/03/2018, 10:00-20:00.

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας

δρομολόγησε εκτάκτως λεωφορείο στις 05:45 την Κυριακή 4/03/18.

Λόγω της ζήτησης δρομέων και προκειμένου να μετακινηθούν αυθημερόν στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο, η ΚΤΕΛ Αργολίδας δρομολόγησε εκτάκτως λεωφορείο στις 05:45 την Κυριακή 4/03/18.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους on-line. Εισιτήρια επίσης μπορούν να αγοράσουν και από όλα σχεδόν τα τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα.

https://eticket.ktelargolida.gr/gr

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!

 

Μείνετε συντονισμένοι:

www.nafpliomarathon.gr  και www.facebook.com/NafplioMarathonGR/

Για εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://nafpliomarathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 5 Μαρτίου 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=kbg02Zr9-hY&feature=youtu.be

Δείτε το τηλεοπτικό βίντεο του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018

https://youtu.be/7lCPANBtUMk

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close