Θέματα Running

Μετρώντας αντίστροφα για τον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου


Ο πρώτος Μαραθώνιος της άνοιξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στα πλαίσια μεγάλης πολιτιστικής γιορτής

Ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000, Αργολικός Γ.Σ.), την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS προκηρύσσουν τον αγώνα: Μαραθώνιος Ναυπλίου.

Ο πρώτος Μαραθώνιος της άνοιξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στα πλαίσια μεγάλης πολιτιστικής γιορτής. Πρόκειται για το σημαντικότερο αθλητικό δρομικό γεγονός της Πελοποννήσου και τρίτο σήμερα σε μαζικότητα αθλητικό και συμμετοχικό γεγονός της χώρας μας. Η Διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με τη συμμετοχή θεσμικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της AIMS και του ΣΕΓΑΣ. Σκοπός μας είναι να διοργανώσουμε τον αγώνα με υψηλές προδιαγραφές και ποιότητας υπηρεσιών προς τους δρομείς. Οι αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στον Μαραθώνιο Ναυπλίου είναι συμμετοχικοί και προσβάσιμοι από όλους. Μέσα από τη δουλειά μας προάγουμε το πνεύμα του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη του Ναυπλίου, θα διεξαχθούν αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου δρόμου καθώς και αγώνας 5 χλμ. και κοινωνικός αγώνας δρόμου 2,5 χλμ., τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στο «Όραμα Ελπίδας» για τους κοινωνικούς του σκοπούς. Παράλληλα θα γίνουν και δράσεις για το περιβάλλον με τίτλο go ECO.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.nafpliomarathon.gr

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close