Θέματα Running

Run the Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Αύριο θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ο αγώνας δρόμου Run the Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Αύριο θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ο αγώνας δρόμου Run the Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης, συνδιοργάνωσης της τουριστικής επιχείρησης  Λίμνη Βουλιαγμένης, του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής  Ευκλής, του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης  και του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής Ευκλής, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

O εν λόγω αγώνας δρόμου, αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Κάθε έτος ο αριθμός συμμετοχών κυμαίνεται περίπου στα 2.000 άτομα, ενώ στη φετινή συνδιοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.700 άτομα, μιας και το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων δρομέων είναι έκδηλο από πολύ νωρίς.

Και αυτή τη χρονιά ο αγώνας θα λάβει φιλανθρωπικό – κοινωνικό χαρακτήρα, γιατί τα κέρδη από τις εισφορές των συμμετοχών και των χορηγιών θα διατεθούν σε ιδρύματα και φορείς για την κάλυψη των αναγκών τους.

Αναλυτικά, το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Έναρξη αγώνων:

09:15 αγώνας 2.000 μ., παιδικός αγώνας ηλικίας 8-14 ετών.

09:50 αγώνας 5.000 μ., αγώνας εφήβων ηλικίας 15-17 ετών και για ενηλίκους.

10.00 αγώνας 10.000 μ., αγώνας ενηλίκων.

Πληροφορίες διαδρομών

Και οι 3 διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο, έξω από την είσοδο της λίμνης Βουλιαγμένης.

-Διαδρομή 2 χιλιομέτρων : Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα, αναστροφή αριστερά στην Απόλλωνος και επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος.

-Διαδρομή 5 χιλιομέτρων : Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα, στροφή αριστερά στην Απόλλωνος με κατεύθυνση προς Λαιμό, αναστροφή στην 2η πύλη του Αστέρα Βουλιαγμένης, επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης.Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος.

– Διαδρομή 10 χιλιομέτρων : Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα. Στροφή αριστερά στην Λεωφόρο Καβουριού, δεξιά την Δημ. Λαμπράκη, στην οποία κάνουν αναστροφή αριστερά πριν την οδό Κρόνου, στον πεζόδρομο της παραλίας του Καβουρίου (παράλληλα με τη θάλασσα), αριστερά στην Λ. Καβουριού, δεξιά στην Λητούς, δεξιά στην Απόλλωνος με κατεύθυνση προς Λαιμό, αναστροφή στο τέρμα του δρόμου, επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος.

Οι αθλητές που θα τερματίσουν  μπορούν, αν επιθυμούν, να κολυμπήσουν δωρεάν στη λίμνη. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η θερμοκρασία του ιαματικού νερού της λίμνης, κυμαίνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

tornosnews.gr

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close