ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Σε νέο ρεκόρ συμμετοχών στοχεύει το Run Greece Πάτρας – Συνεχίζονται οι εγγραφές

Στόχο να κάνει νέο ρεκόρ συμμετοχών τόσο για την ίδια την πόλη της Πάτρας όσο και για το σύνολο της σειράς αγώνων RUN GREECE, έβαλε το Run Greece Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 8 του Οκτώβρη. 

Το κέντρο εγγραφών στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου) πλημμυρίζει καθημερινά από πολίτες που δηλώνουν συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο κέντρο εγγραφών (από 10.00΄ έως 14.00΄ & 18.00΄ έως 21.00΄) και παράλληλα ατομικές εγγραφές για τους Αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ. μπορούν να γίνουν και μέσα από την ιστοσελίδα  www.run-greece.gr

Ανάλογα με την κάλυψη των ανώτατων ορίων συμμετοχής ( που είναι για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. 3.900 εγγραφές και για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. 900 δρομείς ) θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τη συνέχιση των εγγραφών μετά την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με τους Αγώνες Πόλης RunGreece Patras θα γίνει και το πρώτο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. σε δημόσια οδό  Ανδρών και Γυναικών ενώ παράλληλα και μέσα από τον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρξει πρόκριση 10 Ανδρών και 10 Γυναικών από την περιφέρεια μας, που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον τελικό των 3.000μ. στα πλαίσια των αγώνων του φετινού Μαραθωνίου στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Facebook

 

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close