Θέματα Running

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2nd Polygyros Run

Οι Ηλεκτρονικές και οι Χειρόγραφες Αιτήσεις Εγγραφής για το 2nd Polygyros Run θα γίνονται το αργότερο μέχρι τις 24-8-2017 στις 15.00

 

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο (2) Αγώνες:
1. Αγώνα Βουνού – Πόλης RUN 14,5 χλμ.
2. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ με τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα.

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26-8-2018 υπό τους παρακάτω όρους:
Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 2 Αγώνες θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων στον Πολυγύρο. Η εκκίνηση για τα 5,2 χλμ θα δοθεί στις 9:00 το πρωί και η εκκίνηση για τα 14,5 χλμ θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 9:15.

Η Αίτηση Εγγραφής – Συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα. Ηλεκτρονικά γίνεται μέσω της Ειδικής Φόρμας – Αίτησης Εγγραφής, που βρίσκεται στην αρχή και στο τέλος αυτής της ιστοσελίδας. Στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και μετά την επιβεβαίωση να στέλνονται πατώντας στο τέλος Finish.
Χειρόγραφες Αιτήσεις Εγγραφής – Συμμετοχής θα υπάρχουν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.
Οι Ηλεκτρονικές και οι Χειρόγραφες Αιτήσεις Εγγραφής θα γίνονται το αργότερο μέχρι τις 24-8-2017 στις 15.00. Μετά από αυτήν την ημερομηνία και ώρα κλείνουν οι εγγραφές. Ένας ελάχιστος αριθμός Αιτήσεων Συμμετοχών και για τους 2 αγώνες μπορούν να συμπληρωθούν χειρόγραφα και να κατατεθούν στη γραμματεία του αγώνα την ημέρα των αγώνων, το πρωί της Κυριακής, κατά τις ώρες 7:45 – 8:45, καταβάλλοντας επί τόπου στη γραμματεία των αγώνων και το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής. Στις 8:45 κλείνει η γραμματεία. Εάν δεν κατατεθεί η Αίτηση Εγγραφής, η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα 14,5 χλμ είναι 10€.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα 5,2 χλμ είναι 5€.

Για ομαδικές συμμετοχές (10 άτομα και πάνω) το κόστος διαμορφώνεται στα 8€ για τον αγώνα 14,5χλμ και 4€ για τον αγώνα 5,2 χλμ.

Έγκυρες εγγραφές θεωρούνται αυτές στις οποίες έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των αντίστοιχων ποσών.

Ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας του περυσινού αγώνα μπορεί να συμμετέχει στο 2ο Polygyros Run μόνο με την αίτηση εγγραφής χωρίς την καταβολή του ποσού της συμμετοχής.

http://polygyrosrun.gr/

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close