ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Το τεχνικό T-shirt για τον Υψηλάντειο Αγώνα Δρόμου

Το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου παρουσίασε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα. 

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι όμορφοι χρωματισμοί, η ποιότητα, η άρτια εφαρμογή του και η έμφαση στο μήνυμα: «ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ».

Το τεχνικό μπλουζάκι, θα λάβουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες,  που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, ενώ θα μπορούν να το παραλάβουν μαζί με τον αριθμό τους κ.α., από τη γραμματεία της διοργάνωσης το Σάββατο 09 – 09 – 2017 κατά τις ώρες 19:00 – 21:00 από τα γραφεία του ΜΠΣ “Αλέξανδρος Υψηλάντης”, στην κεντρική πλατεία της Νέας Τραπεζούντας πλησίον του χώρου της εκκίνησης.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση (10:00 π.μ.), στην πλατεία του χωριού. Όπως είναι γνωστό ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου  και ώρα 11:00 πμ  στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:  10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 5.300 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: 1)Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας “Αλέξανδρος Υψηλάντης” και 2) Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.

Υποστηρικτής του αγώνα είναι ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.

Οι συμμετοχές θα περιοριστούν στις 300 και θα δοθεί προτεραιότητα στον αγώνα δρόμου.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close