ΕπικαιρότηταΘέματα Running

To No Finish Line της Αθήνας σε αριθμούς

O κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας Νο Finish Line που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 26 έως τις 30 Απριλίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως καταμαρτυρούν και οι αριθμοί του αγώνα που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στον αγώνα των 90 ωρών συμμετείχαν 48 ομάδες καθώς και συνολικά 6.202 άνδρες, γυναίκες και παιδιά που κάλυψαν50.903 χιλιόμετρα, με τις εγγραφές μάλιστα να έχουν κλείσει πριν την ολοκλήρωση του πενθήμερου αγώνα!

Το κάθε άτομο που συμμετείχε, κάλυψε κατά μέσο όρο από 10 έως 11 χλμ., προσφέροντας συνολικά στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί», 25.451,50 ευρώ, η οποία θα τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες με παιδιά.

Οι συμμετοχές στο σύνολο ξεπέρασαν τις 8.500 καθώς ήταν πολλοί αυτοί που έτρεξαν στο ΚΠΙΣΝ περισσότερες από μία φορές στη διάρκεια των 90 ωρών.

Ανά μέρα οι συμμετοχές ήταν:
1η ημέρα – 900 άτομα
2η ημέρα – 1700 άτομα
3η ημέρα – 2000 άτομα
4η ημέρα – 2500 άτομα
5η ημέρα – 1400 άτομα

Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα και πλέον το ραντεβού ανανεώνεται για το 2ο No Finish Line Athens που θα γίνει το 2018!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι τοΊδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρείαSportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα atticaκαι το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το KyvernitisTravel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδαNaftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανίαΠαπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμούΚαυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεωνΧαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο καιΜπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα και τα Social Media:

facebook

twitter

instagram

 

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close