ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Via Egnatia Run 2017 : Το βίντεο του αγώνα

Το βίντεο του αγώνα δημοσίευσε η οργανωτική επιτροπή του Via Egnatia Run 2017, τη νέα αθλητική δρομική διοργάνωση, με αφετηρία την Ελλάδα και τον Έβρο, που ξεκίνησε το 2016.

Αναλυτικά :

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο του αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN 2017 και των εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ VIA EGNATIA στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Ο αγώνας δρόμου VIA EGNATIA RUN αποτελεί μια νέα αθλητική δρομική διοργάνωση, με αφετηρία την Ελλάδα και τον Έβρο το 2016. Το 2017 ο αγώνας «μεγάλωσε», έγινε ο πρώτος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου του Έβρου (21.097 μ.) και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Οι δρομείς του VIA EGNATIA RUN τρέχουν στα «χνάρια» της Ιστορίας και του Πολιτισμού της αρχαίας Εγνατίας Οδού, στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα πραγματοποιούνται ο Λαϊκός αγώνας – Δυναμικού Βαδίσματος και οι αγώνες παιδιών και ατόμων με αναπηρία.

Οι δράσεις του 3ου Φεστιβάλ VIA EGNATIA 2017 της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, περιελάμβαναν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, συναυλίες σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής, επίσκεψη και ξενάγηση στην αρχαία Εγνατία οδό, εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά και καινοτόμο διαδραστική παρουσίαση παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close