ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Endomarch Greece!

Ξεπέρασε τις 2.000 συμμετοχές το «Endomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαϊου στον Δήμο Πειραιά.

Οι δρόμοι του Πειραιά έκλεισαν από στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου για να φιλοξενήσουν τους Endorunners & Endomarchers στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και στον περίπατο των 2,5 χιλιομέτρων, που διοργανώθηκαν από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Ενημέρωσης Χρόνιων Γυναικολογικών Παθήσεων AWARE. Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η κινητοποίηση για την πάθηση της Ενδομητρίωσης, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέρος των Εσόδων του “Endomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr” θα δοθούν και στον “ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ” του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η Δράση με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξει φέτος – εκτός από την ενημέρωση για την Ενδομητρίωση και τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις – και μια σημαντική προσπάθεια προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας. Μια εξίσου σημαντική προσπάθεια για τις γυναίκες στην οποία άξιζε να συνεισφέρουμε!

H ενθουσιώδης προσέλευση του κόσμου και η επιθυμία για εγγραφές ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που οδήγησε σε απρόσμενο ρεκόρ συμμετοχής και επιτυχίας.  Ήταν πραγματικά μια υπέροχη βραδιά. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες που έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας κατά της Ενδομητρίωσης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς μας Stoiximan.gr, Protergia, ΠΑΕ Ολυμπιακός, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και όλους τους Υποστηριχτές μας! Και φυσικά τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ (Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας) για τον ενθουσιασμό που έδειξαν στο να οργανωθεί το 1ο Night RUN του Δήμου!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις επόμενες δράσεις της AWARE – για την ενημέρωση των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων.  Για ακόμα μια χρονιά η δράση αυτή μας έδειξε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ελπίζει και κινητοποιείται όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της Ενδομητρίωσης. Με τη συμμετοχή όλων, αύριο λιγότερες γυναίκες θα υποφέρουν…

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close