ΕπικαιρότηταΣτίβος

Αναστασάκης, Αναγνωστοπούλου και Δουβαλίδης συνεχίζουν στη Γαλλία

Ο Μιχάλης Αναστασάκης και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πρόκειται να συνεχίσουν τους αγώνες τους στην Γαλλία και να πάρουν μέρος στο μίτινγκ την Πέμπτη (1/6) του Μοντρέιγ με στόχο να κάνουν έναν δυνατό αγώνα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων τους με την εθνική ομάδα. 

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ξεπεράσει τα 76,00 μ. ο Αναστασάκης και να πιάσει όριο  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, μετά τη Γαλλία θα πάρει μέρος στο μίτινγκ ρίψεων στη Νικήτη, “Σιθώνεια 2017”.
Στις μεγάλες βολές θα επιδιώξει να επιστρέψει η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που φέτος έχει στείλει το δίσκο στα 59,46 μέτρα. Η Αναγνωστοπούλου, θα συνεχίσει τους αγώνες της στη Γαλλία, αφού θα πάρει μέρος και στο μίτινγκ της Μασσαλίας (3/6).
Στην ίδια διοργάνωση θα αγωνιστεί και ο Κώστας Δουβαλίδης, στον πρώτο δυνατό του αγώνα στη σεζόν. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα είχε μια μικρή ενόχληση στη μέση και δεν συμμετείχε στο μιτινγκ “Χανιά 217” κι έτσι θα κάνει την πρώτη δυνατή κούρσα στη Μασσαλία. Ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει μια καλή επίδοση. Ο έμπειρος αθλητής μετά τη Γαλλία θα συνεχίσει τους αγώνες στην Πολωνία στις 10 Ιουνίου κι έπειτα θα τρέξει στο Πανελληνίο Πρωτάθλημα.
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close