Στίβος

Δυνατές παρουσίες στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων

Το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων θα γίνει το Σάββατο (23/3) στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.


Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο Μιχάλης Αναστασάκης, που λίγες ημέρες από την εντυπωσιακή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων και τη βολή στα 76,38 μ., επίδοση που αποτελεί όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, θα συνεχίσει τους αγώνες του στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κυνηγήσει βολές πάνω από τα 77,00 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Νίκος Γαβριηλίδης θα επιδιώξει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και μαζί βολές πάνω από τα 70 μέτρα. 

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έχει ήδη εξασφαλίσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 από τους αγώνες της χειμερινής περιόδου και θα κυνηγήσει από νωρίς στην θερινή περίοδο επιδόσεις πάνω από τα 19,00 μέτρα. 

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου δεν ξεκίνησε όσο καλά θα ήθελε τους αγώνες της στη σεζόν, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, κι έτσι στη Θεσσαλονίκη θα κυνηγήσει βολές πάνω από 57,00 μ. στη δισκοβολία.

Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει και η Σοφία Υφαντίδου στον ακοντισμό. Η έμπειρη αθλήτρια θέλει από νωρίς στη σεζόν να κυνηγήσει καλές επιδόσεις. 

Στο ίδιο αγώνισμα οι Θεοδώρα Αραμπατζή και Νάνση Κόκκαλη έχουν ως στόχο της χρονιάς το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, το οποίο είναι 53,00 μέτρα. 

Η Ελίνα Τζένγκο μπορεί να είναι ακόμη στην κατηγορία Κ18, ωστόσο αύριο θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κ20 με στόχο να ξεμπερδέψει από νωρίς με το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη η συμμετοχή των Ορέστη Ντουσάκη και Νικόλα Πολυχρονίου στη σφυροβολία Κ18, αλλά και των Αφροδίτη Τζατζιμάκη και Παναγιώτα Φρίγγη στο αντίστοιχο αγώνισμα της ίδιας κατηγορίας.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου ξεκινάει φέτος τη διαδρομή της στην κατηγορία των Κ20 με στόχο να ενταχθεί στην ομάδα, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπόρας. 

Στη σφαιροβολία Νεανίδων, η Μαρία Μαγκούλια ξεκινάει τη χρονιά με τη φιλοδοξία να δείξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να κυνηγήσεο την επίδοση (14,60 μ.), που θα τη στείλει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Το τελικό πρόγραμμα της διοργάνωσης

ΩΡΑΑΓΩΝΙΣΜΑ ΡΙΨΕΩΝΧΩΡΟΣ
09:30Δισκοβολία ΠαίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
10:00Σφαιροβολία   ΚορασίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
10:30Δισκοβολία ΚορασίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
11:00Σφαιροβολία  ΠαίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
12:00Σφυροβολία ΠαίδωνΑκοντισμός Γυναικών – ΝεανίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’Βοηθητικό Στάδιο Κ2
13:00Ακοντισμός Ανδρών – ΕφήβωνΒοηθητικό Στάδιο Κ2
13:30Σφυροβολία ΚορασίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
14:30Σφυροβολία Ανδρών – ΕφήβωνΣφαιροβολία Γυναικών – ΝεανίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
15:00Ακοντισμός ΚορασίδωνΒοηθητικό Στάδιο Κ2
16:00Σφαιροβολία Ανδρών – ΕφήβωνΣφυροβολία Γυναικών – ΝεανίδωνΑκοντισμός ΠαίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’Προπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’Βοηθητικό Στάδιο Κ2
17:00Δισκοβολία Γυναικών – ΝεανίδωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
18:30Δισκοβολία Ανδρών – ΕφήβωνΠροπονητήριο ρίψεων “ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close