ΕπικαιρότηταΣτίβος

H εντυπωσιακή εφαρμογή για τον Μαραθώνιο Αθήνας επιστρέφει ξανά

Κέρδισε πέρυσι τις εντυπώσεις και φέτος επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα λεπτό προς λεπτό σε όσους παρακολουθούν από μακριά αλλά και να δώσει πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες.

Ο λόγος για την εφαρμογή για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic», powered by ΣΕΓΑΣ, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Πιο συγκεκριμένα για τον Μαραθώνιο Δρόμο στα 5 – 10 – 15 – 21,1 – 25 – 30 – 35 – 40χλμ, για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ στα 1,1 – 5 – 5,8χλμ και για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ στα 1 – 3 χλμ. Παράλληλα μπορεί κάποιος να βλέπει ανά πάσα στιγμή τους 15 πρώτους αθλητές που προπορεύονται σε κάθε αγώνα.

Όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να έχουν άμεση πρόσβαση κάθε στιγμή σε απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ,  σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες-χρηστικές πληροφορίες  για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, σημαντικά σημεία του 4ημερου προγράμματος του ΑΜΑ, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close