ΕπικαιρότηταΣτίβος

Κλείνουν οι εγγραφές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου και τον ανεξάρτητο αγώνα

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου που θα διεξαχθεί στη Κριτσά Αγίου Νικολάου Κρήτης, την Κυριακή 4 Ιουνίου. Όσοι δεν κάνατε ακόμα την εγγραφή σας θα πρέπει να βιαστείτε. 

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του Ορεινού τρεξίματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού Δρόμου και του αγώνα ανεξαρτήτων δρομέων, εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, σε συνεργασία με τη Minoan Lines  εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Κάθε δρομέας που επιθυμεί να μεταβεί στη Κριτσά Αγίου Νικολάου προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης 50% στο κόστος των εισιτηρίων. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα και αφορά όλες τις κατηγορίες θέσεων και οχημάτων ΙΧ εκτός Deck και VIP.

H έκπτωση παρέχεται αποκλειστικά για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τα πρακτορεία της Minoan Lines με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Σημείωση: Η έκπτωση θα παρέχεται από την Πέμπτη 1 Ιουνίου, με τη λήξη της προθεσμίας εγγραφών και μετά από συνεννόηση με τον κ. Ελευθέριο Ραφαϊλάκη  στο τηλέφωνο 28410-89.513 ή στο e-mail: polathorg@gmail.com- ΠΑΟΔΑΝ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου).

Χρήσιμες πληροφορίες για την εγγραφή στους αγώνες.

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει: Αριθμό συμμετοχής δρομέα – Ηλεκτρονική χρονομέτρηση – Μετάλλιο τερματισμού – Νερά, αναψυκτικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα – το επίσημο T-shirt του αγώνα.

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έχει θεσπίσει όριο συμμετοχής σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης τους 500 Δρομείς. Η περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ή διαφορετικά αν δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός έως 31/5/2017.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Όλοι οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής τους και το λοιπό απαραίτητο υλικό από  τη Γραμματεία στην αφετηρία  του αγώνα την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017  από 7.45 π.μ. έως 8.45 π.μ.

Δείτε την προκήρυξη και το έντυπο συμμετοχής

 

Το πρόγραμμα

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

9:00

16 χλμ. Πανελληνίου Πρωτ. Α-Γ & Ανεξαρτήτων Δρομέων

9:10

1 χλμ. Μαθητών – τριων Δημοτικών

9:20

2 χλμ. Μαθητών – τριων Γυμνασίων

9:40

8χλμ. Πανελληνίου Πρωτ. Ε-Ν & Ανεξαρτήτων Δρομέων

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close