ΕπικαιρότηταΣτίβος

Συνεχίζονται οι απειλές μέσω μηνυμάτων σε μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άγνωστος εκτόξευσε νέες απειλές προς τέσσερις παράγοντες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Σύμφωνα με τη «Live Sport» το μήνυμα το ελάβαν οι Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε καγιάκ), Γιώργος Αλικάκος (μοντέρνο πένταθλο), Μιχάλης Φυσετζίδης (τάε κβο ντο) και Βασίλης Κατσώρας (χιονοδρομία).

Το περιεχόμεντο του e-mail

«Συχνά σας παρατηρώ κύριοι, βλέπω τι κάνετε, διαισθάνομαι τη ντροπή σας, την αμηχανία σας. Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο “ποιος” θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι. Καθημερινά αποδεικνύετε πόσο ένοχοι είστε αφού πληρούσατε τρεις προϋποθέσεις: 1. είχατε κίνητρο, 2. είχατε τα μέσα και 3. είχατε και την ευκαιρία.

Παρατηρώντας διεξοδικά κάποιους από εσάς, διέκρινα ένα είδος μεταμέλειας στα μάτια σας, γνωρίζω καλά όμως ότι η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάνατε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθετε εξαιτίας του. Αυτός που υποστηρίξατε σας θεωρεί εντελώς ηλίθιους, το να φαίνεστε όμως ηλίθιοι στα μάτια ενός βλάκα είναι ηδονή υψηλής αισθητικής.

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για αυτές επειδή ο καιρός πλησιάζει».

πηγή: www.sentragoal.gr

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close