Στίβος

Την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει η μεταγραφική περίοδος για τα σωματεία

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/10) ξεκινάει η περίοδος μεταγραφών για τα σωματεία του στίβου, η οποία θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου.

 

 

Στο διάστημα αυτό τα σωματεία θα έχουν την ευκαιρία να αποστείλουν στην ομοσπονδία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να εξετασθούν στη συνέχεια από την επιτροπή μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε τον κανονισμό μεταγραφών πατώντας εδώ


Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του Οδυσσέα Μουζενίδη

Οπλισμένος με υπομονή και αισιοδοξία είναι ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα χειρουργήθηκε στον ώμο, ύστερα από τραυματισμό στην προπόνηση.

Ο 19χρονος σφαιροβόλος για ένα μήνα θα έχει το χέρι σε ακινησία, έπειτα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες και ειδικό ασκησιολόγιο, ώστε στη συνέχεια να μπει σταδιακά στις προπονήσεις. Ο “χάλκινος” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, τον Ιούλιο στο Τάμπερε, την Τρίτη (25/9)θα εξεταστεί από τον γιατρό του, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης.

“Αν δεν ήταν αθλητής υψηλού επιπέδου δεν θα χρειαζόταν να μπει χειρουργείο. Ωστόσο προκειμένου να έχει γρηγορότερη αποκατάσταση και να επιστρέψει απόλυτα υγιής επιλέχθηκε η λύση του χειρουργείου”, είπε ο προπονητής του Γιώργος Μποτσκαριώβ και συμπλήρωσε: “Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής”. Ο Μουζενίδης το 2019 θα διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close