ΕπικαιρότηταΘέματα Cycling

Ανακοίνωση μεταφοράς για το 1-Day Bike Odyssey – 18-25 Ιουνίου 2017

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας 1-Day South Odyssey διοργανώνεται στη ευρύτερη περιοχή του νομού Αιτωλοακαρνανίας στις 25 Ιουνίου 2017 .

Ο διοργανωτής του αγώνα mtbXpert, ανακοίνωσε τη διάθεση λεωφορείων για τις απαραίτητες μεταφορές του αγώνα.

Ανακοίνωση 1:

Όσοι έχετε επιλέξει το αυτοκίνητό σας για τη μεταφορά σας στον αγώνα  1-Day North Bike  Odyssey την Κυριακή 18.06.2017, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει δρομολόγιο με λεωφορείο που θα σας μεταφέρει από τo Mέτσοβο,και συγκεκριμένα από την κεντρική πλατεία, στο σημείο εκκίνησης στην Σμίξη. Το λεωφορείo θα είναι στο σημείο στις 7:00πμ για να φορτώσει και θα αναχωρήσει στις 7:30πμ. Το κόστος μεταφοράς θα είναι 5€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα υπάρξει ένα και μόνο ένα δρομολόγιο! Δεν θα υπάρξει δρομολόγιο για μετά το τέλος του αγώνα.

Ανακοίνωση 2 :

Όσοι έχετε επιλέξει το αυτοκίνητό σας για τη μεταφορά σας στον αγώνα  1-Day South Bike  Odyssey την Κυριακή 25.06.2017, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει δρομολόγιο με λεωφορείο που θα σας μεταφέρει από την οδό Θ. Νόβα στη Ναυπάκτο,και συγκεκριμένα από το παλαιό ξενοδοχείο Ξενία, στο σημείο εκκίνησης στην ‘Ανω Χώρα Ναυπακτίας. Το λεωφορείo θα είναι στο σημείο στις 7:00πμ για να φορτώσει και θα αναχωρήσει στις 7:30πμ. Το κόστος μεταφοράς θα είναι 3€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα υπάρξει ένα και μόνο ένα δρομολόγιο! Δεν θα υπάρξει δρομολόγιο για μετά το τέλος του αγώνα.

 

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close