Θέματα Cycling

Santa Bike Arta 2017 – Κάθε ποδηλάτης γίνεται… Άγιος Βασίλης για μία μέρα

Τι είναι το Santa Bike Arta; Κάθε ποδηλάτης γίνεται… Άγιος Βασίλης για μία μέρα!

Με την αγορά τουλάχιστον ενός λαχνού αξίας 5€ ο καθένας συμμετέχει σε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας, στην πόλη της Άρτας, κάθε χρόνο! Όλοι οι συμμετέχοντες στολίζουν το ποδήλατό τους, φορούν στολές Άγιου Βασίλη, και ποδηλατούν μέσα στη πόλη. Η πόλη καλείται να συμμετάσχει, βοηθώντας τους Άγιους Βασίληδες, προσφέροντας σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Μουσικές εκδηλώσεις, κληρώσεις, διαγωνισμοί και αρκετές εκπλήξεις συμπληρώνουν το ημερήσιο πρόγραμμα του Santa Bike arta.

Που; Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Αγ. Δημητρίου Άρτας

Πότε; 17 Δεκεμβρίου 2017, ώρα συνάντησης 11:00π.μ.

Γιατί; Για να μοιράσουμε χαμόγελα αγάπης σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει; Καθένας που διαθέτει στολισμένο ποδήλατο και μπορεί να ποδηλατήσει μια εύκολη και επίπεδη διαδρομή. Παιδιά επιτρέπονται μόνο με τη συνοδεία ενήλικα. Ο καθένας φέρει προσωπικά την πλήρη ευθύνη των πράξεών του και οι διοργανωτές δεν φέρουν κάποια ευθύνη. Σου παρέχουμε με την αγορά τουλάχιστον ενός λαχνού της λαχειοφόρας αγοράς μας τη στολή Άγιου Βασίλη.
(Η παράδοση των στολών στους συμμετέχοντες θα γίνει λίγες μέρες πριν από τη ποδηλατοβόλτα)

Μετά τη ποδηλατοβόλτα, μια συναυλία με τα “Κίτρινα Ποδήλατα” αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του Santa Bike Αrta!

Το 2016, το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκε ήταν 2.370 € και αποδόθηκαν στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας «Αγία Θεοδώρα».

Φέτος φοράμε τους σκούφους μας, παίρνουμε τα ποδήλατά μας και όλοι μαζί βοηθάμε να συγκεντρωθεί η μέγιστη δυνατή οικονομική βοήθεια για την ενίσχυση δύο φιλανθρωπικών συλλόγων της πόλης μας!

Santa Bike

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας «Αγία Θεοδώρα» και στον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!

Santa Bike

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.santabikearta.gr/

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close