ΕπικαιρότηταΘέματα Cycling

Στις 22/10/2017 η “4η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΠΛΟΥ” στην Πάτρα

Ο Π.Ο. Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π. διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «4η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΠΛΟΥ» στις κατηγορίες Α – Ε – Π – Μ-ΟΠΕΝ .

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ
ΠΟΛΗ : ΠΑΤΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 22 – 10 – 2017
ΑΘΛΗΜΑ : ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑ : Ανάβαση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ – ΜΑΣΤΕΡΣ και ΟΠΕΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ εκκίνηση από Μόλο Αγ. Νικολάου ώρες : 10.00 για τις κατηγορίες Α– Ε , 10.05 Π, 10.1Ο Μ – ΟΠΕΝ . Προεκκίνηση μέχρι την Αχαΐα Κλάους.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΟΡΟΙ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο για το 2017. Για την κατηγορία Μάστερς με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ΠΕΠΑ για το 2017.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 18-10-2017 στο email popatras71@gmail.com . Για όποια πληροφορία στα τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ).
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

Όσον αφορά την κατηγορία Μάστερς οι βραβεύσεις θα γίνουν ανά κατηγορία (Α-Β-Γ-Δ) με την προϋπόθεση ότι σε κάθε κατηγορία θα είναι συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνεται σύμπτυξη κατηγοριών με την αμέσως επόμενη. Για την κατηγορία ΟΠΕΝ θα γίνει μία βράβευση, εκτός και αν έγκαιρα δηλωθούν ικανοί αθλητές για να δημιουργήσουν και άλλες κατηγορίες.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και
τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Ο Π.Ο.Π. δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής.

Οι αθλητές της κατηγορίας ΟΠΕΝ για να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν ιατρική βεβαίωση, ότι είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε αγώνες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ : Για την συμμετοχή τους οι αθλητές της κατηγορίας ΜΑΣΤΕΡ θα καταβάλουν στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση το ποσό των 5,00€, και οι αθλητές της κατηγορίας ΟΠΕΝ το ποσό των 10,00€.

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 
Αλυτάρχης : Λάππας Κωνσταντίνος
Εφ. Αφίξεων : Αναγνώστη Κωνσταντίνα
Έφ. Χρονομετρών : Διαμαντόπουλος Σπύρος.
Γραμματεία : Κριτσωτάκη Μαρίνα
Έφορος Μοτό : Βαρώτσος Βασίλειος.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :
Τις αθλοθετήσεις στους νικητές των αγώνων προσφέρει το κατάστημα ποδηλάτων ΣΕΡΚΟΣ Ρήγα Φεραίου και Κανάρη Πάτρα.
Οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στο Κεφαλόβρυσο μισή ώρα μετά τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή

Φωτογραφία εξωφύλλου : Patrasevents.gr

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close