Uncategorized

Ρόδος 30/8/2017: Δρόμος Νίκης 2017

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00,  η 95 ΑΔΤΕ, με την στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), συνδιοργανώνουν τον 1οΑγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με την επωνυμία  ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ  2017’’.

Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ  από τους συμμετέχοντες δρομείς από την 95 ΑΔΤΕ, τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝκαι στους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με την επωνυμία     ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017’’ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 • ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ

Μεσαιωνική Τάφρος Ρόδου – Θέατρο Μελίνα Μερκούρη – Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 – 18:00.

 

 • ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

 

 • ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ

5.000 μέτρα

 

 • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

18:00

 

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κατηγορίες

Ηλικίες

Έτη Γέννησης

Απόσταση Αγώνα ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017’’

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18+

1999 ΚΑΙ ΠΡΙΝ

5,000 ΜΕΤΡΑ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι ανεξάρτητοι Δρομείς και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

 

Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον 1ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου ΄΄ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017΄΄. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ. Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

 

 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • Έναρξη εγγραφών ορίζεται 28η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, ημέρα Δευτέρα.
 • Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2017’’ Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 17:45. (Η Γραμματεία εκείνη την ημέρα θα ανοίξει για τις τελευταίες εγγραφές στης 16:45).
 • Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας στο γραφείο του Κ. Οικονόμου (95 ΑΔΤΕ) τηλ.:  2241055170      email: 95adte@gmail.com       και για τους πολίτεςστην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου υπόψη του Τεχνικού Διευθυντή Κου Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com
 • Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735.
 • Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 • Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο).

 

 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη μέσα στην Μεσαιωνική Τάφρο και με κατεύθυνση προς την είσοδο για να φτάσουμε στο θέατρο. Εκεί στα 250 μέτρα θα γίνει μία αναστροφή και η κατεύθυνση θα είναι το θέατρο. Παιρνάμε μπροστά από το θέατρο και κατευθυνόμαστε όπως πηγαίνει η διαδρομή της τάφρου μέχρι την άλλη είσοδο-έξοδο όπου είναι τα ταξί του Μανδρακίου πίσω από το Ήχος και φώς. Εκεί έχουμε αναστροφή και επιστρέφουμε προς το θέατρο Μελίνα Μερκούρη ξανά. Περνάμε πίσω από το θέατρο και επαναλαμβάνουμε την διαδρομή όπως στην αρχή μέχρι την αναστροφή. Φτάνουμε μέχρι την είσοδο-έξοδο για να πάμε στο θέατρο και κάνουμε αναστροφή για να τερματίσουμε μπροστά στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Η διαδρομή έχει ελαφριές ανηφόρες και κατηφόρες. Αποτελείται κυρίως από χώμα, χαλίκια πετρώδη, και γρασίδι. Η διαδρομή είναι ακριβώς 5,000 μέτρα.

 • ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Θα υπάρχει ένας (1) σταθμός ανεφοδιασμού νερού στο 2,5 χλμ λίγο μετά την αναστροφή κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης Σταθμός Τροφοδοσίας και υποστήριξης των δρομέων θα υπάρχει και στην Αφετηρία-Τερματισμό στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου ‘’Μελίνα Μερκούρη’’.

 

 • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου θα φροντίσει για τον έλεγχο κατά την διάρκεια του αγώνα και την χρονομέτρηση των δρομέων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα μετά την καταγραφή τους και θα δημοσιευθούν.

 

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Το αργότερο 20΄ πριν την εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει εάν θέλουν να αφήσουν τα πράγματα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου και θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού.  Μπορούν να τα παραδώσουν σε ειδική σακούλα, που θα τους διανεμηθεί και να αναγράψουν ή να κολλήσουν πάνω τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομα τους. Μετά το πέρας των αγώνων, μπορούν από το ίδιο σημείο να τα παραλάβουν με τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους από τον υπεύθυνο ιματισμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ.

 

 • ΕΠΑΘΛΑ
 • Κύπελλα απονέμονται στον Πρώτο Άνδρα και στην Πρώτη Γυναίκα.
 • Μετάλλια απονέμονται στους Τρείς Πρώτους κάθε κατηγορίας (Άνδρες-Γυναίκες).
 • Διπλώματα απονέμονται στους Έξι Πρώτους κάθε κατηγορίας.

 

 • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς, νοσοκόμους και ασθενοφόρο της 95 ΑΔΤΕ.

 

 • ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται εκείνη την στιγμή από την γραμματεία των αγώνων.

 

 • ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης που καλύπτει την διαδρομή, από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό.

 

 • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από:

 • Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κ. Οικονόμου Θεοφάνη Διευθυντή 7ου ΕΓ.
 • Πρόεδρο Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου Κ. Βασίλειο Ζήκα.
 • Πρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Κ. Κυριαζή Στέφανο.

 

 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται: ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Δωδεκανήσου  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Κος Διακονικόλας Σάββας (Διευθυντής του Αγώνα), ), σύμφωνα με το άρθρο 251 σελίδα 171 των κανονισμών Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοση 2016-2017 και σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη του Αγώνα.

 

 • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της IAAF και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

95 ΑΔΤΕ: τηλ.: 2241055170, email:95adte@gmail.com

 

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-2241030145

ΒΥΡΩΝΟΣ 1, ΡΟΔΟΣ, 85100

EMAIL: segasdod@gmail.com

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

ΧΙΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΚΑΣ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close