Uncategorized

Σπάρτη 4/11/2017: Reebok Spartan Race 2017

Η Reebok και η Spartan Race, η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης αγώνων εμποδίων και αντοχής στον κόσμο, σας καλούν σε ένα Σαββατοκύριακο αγώνων στη Σπάρτη.

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα διοργανωθεί στη Σπάρτη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Reebok και η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης αγώνων εμποδίων και αντοχής στον κόσμο, Spartan Race, διοργανώνουν το “Spartan Race Sparta”, στις 4 & 5 Νοεμβρίου. Μέσα σε δυο μέρες, οι εκδηλώσεις του “Spartan Race Sparta” θα συνδυάσουν αρχαίες και σύγχρονες τεχνικές στις τρεις κατηγορίες αγώνων, “Sprint” (5-8 χλμ./20-23 εμποδίων), “Super” (13-15 χλμ./24-29 εμποδίων) και “Beast” (20-22 χλμ./35+ εμποδίων), αποδεικνύοντας γιατί ο θρύλος της Σπάρτης παραμένει ζωντανός, μετά από 2.500 χρόνια!

Το Spartan Race όμως, δεν είναι απλά ένας αγώνας. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το fitness και την ένταξή του στον τρόπο ζωής τους. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, αποστολή της Reebok είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γυμνάζονται και να γίνονται διαρκώς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Έχει πάντα στραμμένη την προσοχή της στις εξελίξεις στο χώρο του fitness και ήταν το πρώτο brand που εντόπισε ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να θεωρούν τη γυμναστική ως μέρος του lifestyle τους και όχι ως μια απλή δραστηριότητα. Έτσι, το 2013 ξεκίνησε η πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους και η δημιουργία του Reebok Spartan Race.

Οι αθλητές του Spartan Race ζουν με την αρχή ότι η σκληρή γυμναστική ενδυναμώνει σώμα και πνεύμα και τελικά βελτιώνει ολόκληρη τη ζωή τους. Είναι ασυμβίβαστοι, θέλουν να μην μένουν στάσιμοι, αλλά να εξελίσσονται διαρκώς. Αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες, δοκιμάζοντας κάθε φορά τα όριά τους. Η Reebok, θέλοντας να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητές τους, δημιούργησε την ειδική σειρά προϊόντων Reebok Spartan Race. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια και ρούχα που είναι ταυτόχρονα ελαφριά αλλά και ανθεκτικά έτσι ώστε ο κάθε «Σπαρτιάτης» να έχει τη στήριξη που χρειάζεται στη μάχη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ

Ξεκινήστε τώρα τις προπονήσεις για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και εφοδιαστείτε με τον Reebok Spartan Race εξοπλισμό!

Follow us

facebook |  instagram

Σχετικά με τη Reebok

 

Η Reebok International Ltd., με έδρα την Canton, MA, USA, είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εμπορία και τη διανομή fitness και lifestyle υποδημάτων, ρουχισμού κι εξοπλισμού. Ως παγκόσμια μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Αμερική, η Reebok είναι πρωτοπόρος εταιρεία στη βιομηχανία ειδών αθλητισμού, έχοντας να επιδείξει τη μεγάλη της κληρονομιά στην κατηγορία του fitness. Η Reebok αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που διευκολύνουν την άσκηση και δέσμευσή της είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κόσμο που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές του μέσα από αυτήν.

Η Reebok συνδέεται με τον fitness καταναλωτή, όπου κι αν εκείνος βρίσκεται, με όποιο τρόπο κι αν επιλέγει για να είναι σε φόρμα – είτε πρόκειται για γυμναστική, τρέξιμο, περπάτημα, χορό, yoga ή aerobics. Τα Reebok Classics αξιοποιούν τη fitness κληρονομιά της μάρκας και την εκπροσωπούν στην αγορά του αθλητικού lifestyle. Ως θυγατρική της Adidas Group, η Reebok λειτουργεί κάτω από πολλαπλές κατηγορίες της μάρκας, το Reebok-CCM Hockey και το sports Licensed Division. Η Reebok είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit και των Reebok CrossFit Games σε ρουχισμό, ο επίσημος χορηγός του Reebok Spartan Race και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Les Mills σε ρουχισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reebok.com\gr.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close