Ενδιαφέροντα

Αναβολή του Skiathos Trail Run, και μετάθεση του αγώνα για τις 21 Οκτωβρίου

Η διοργάνωση του Skiathos Trail Run 2018 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη ανακοινώνει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και του “Μεσογειακού Κυκλώνα” που προβλέπεται ότι θα σαρώσει την Ελλάδα, αναβάλει τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει αυτή τη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και τον μεταθέτει για τις 21 Οκτωβρίου, οπότε θα υπάρχει κενή ημερομηνία από αγώνες στην ευρύτερη περιοχή.

Εξαντλήσαμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες για να κάνουμε τον αγώνα κανονικά, όμως η πρόβλεψη του καιρού διαρκώς χειροτερεύει: προβλέπονται καταιγίδες στη Σκιάθο όλο το Σαββατοκύριακο, 9 μποφόρ την ώρα που θα γινόταν ο αγώνας. Συνεπώς τα πλοία αναμένεται να μη κάνουν τα δρομολόγιά τους, αλλά ακόμη και αν αυτά γίνουν ο αθλητικός τουρισμός των αθλητών θα μετατρεπόταν σε εγκλωβισμό στο ξενοδοχείο. Η δε αγωνιστική συμμετοχή θα ήταν επικίνδυνη.

Από τη πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχθούμε στις 21 Οκτωβρίου, έχοντας ήδη έτοιμα τα μετάλλια, τα t-shirts και τα αναμνηστικά που θα σας περιμένουν. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται στο λινκ bit.ly/sktrail2018 μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Όσοι αθλητές γράφτηκαν και πλήρωσαν για τη συμμετοχή ή/και το πλοίο αλλά δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν, μπορούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου να επικοινωνήσουν στο 6948533252 δίνοντας αριθμό λογαριασμού ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματα. Εναλλακτικά μπορούν να μεταβούν στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 Βόλος εφόσον πλήρωσαν εκεί.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close