Πρόγραμμα αγώνων Running

7ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός- Ελπίδα» 2019

Ο Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – Ελπίδα” των 5+km και 15km θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει τον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.
Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
• α. Διαδρομή 1 km με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.30 πμ
• β. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.20 πμ
• γ. Διαδρομή 15 km με 15 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.00 πμ
Ο Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – Ελπίδα” των 5+km και 15km θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο. Για τα 15km φέτος έχουμε τροποποιήσει την διαδρομή με στόχο να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). Ενώ, η διαδρομή του 1km, σχεδιάστηκε να περάσει μέσα από το κέντρο του Ωραιοκάστρου και να προσδώσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα τόσο στους δρομείς όσο και στην πόλη μας.
Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα».
Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, wc. Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη .
Εγγραφές από 4 Φεβρουαρίου 2019 μέχρι 31 Μαρτίου 2019 ηλεκτρονικά στο autismelpida.gr
Λίγες μέρες πριν τον αγώνα θα γίνει η επίδοση των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε μέρος & ώρες που θα ανακοινωθούν στο site & στο Facebook Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα: Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635 autismelpida@gmail.com | agonasdromouelpidas@gmail.com Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, 2310697614
Για το Σύλλογο
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΠΕΤΖΗ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close