Στίβος

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Μάρκο Γκούρλια

Ο Μάρκος Γκούρλιας μπορεί να μην κατάφερε να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση μειώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη συμμετείχε το Σάββατο σε αγώνες στο Βέλγιο και κατάφερε να βελτιώσει εκ νέου το ατομικό του ρεκόρ στα 3.000 μέτρα. Ο 22χρονος ήταν πέμπτος στη σειρά του με 7.57.46, στην πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 8.00.00.

Ο Γκούρλιας έκανε στη διάρκεια της θερινής σεζόν επτά κούρσες από τα 1.500 μ. έως τα 5.000 μ. και στις έξι από αυτές ξεπέρασε τον εαυτό του. Ο νεαρός έδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να κινηθεί σε ακόμη υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και να μετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη συμμετείχε το Σάββατο σε αγώνες στο Βέλγιο και κατάφερε να βελτιώσει εκ νέου το ατομικό του ρεκόρ στα 3.000 μέτρα. Ο 22χρονος ήταν πέμπτος στη σειρά του με 7.57.46, στην πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 8.00.00. Ο Γκούρλιας έκανε στη διάρκεια της θερινής σεζόν επτά κούρσες από τα 1.500 μ. έως τα 5.000 μ. και στις έξι από αυτές ξεπέρασε τον εαυτό του. Ο νεαρός έδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να κινηθεί σε ακόμη υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και να μετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close